Børnehave

 

kvistgård børnehus cirkus de stærke børn
I kvistgård børnehus har vi hvert år cirkus. Til cirkus kan man opleve. Stærke børn, farlige dyr, line danser, Cowboy, klovne. Vi afslutter cirkus med en brag af en sommerfest.
Kvistgård børnehus Vi spiller klaver
I kvistgård børnehus oplever børnene virkelige instrumenter. Børnene får lov til at spille på vores klaver i børnehaven. Vi bruger bogen musik på en prik, så børnene lære at spille rigtige musik numre. Så de får glæde og lyst til at spille samt blive glad for musikken.
kvistgård børnehus leg på stuen
I kvistgård børnehus nyder vi den frieleg på stuen. Vi syntes den frieleg er vigtig. I den frieleg danner børnene venskaber og de oplever at de er medskaber af de forskellige lege de leger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I børnehaven har vi to primær stuer. Vi har også små rum, hvor børnene kan lege stille lege og fordybe sig i rollelege. Vi har også en kælder som især børnehaven benytter til musik og rytmik.

Når børnene bliver 5 år og starter i bamseskole, må børnene være “ALENE” på legepladsen eller i kælderen. Vi syntes det er vigtigt at børnene lære at kunne begå sig uden der er en voksen i nærheden. vi er et lille hus og børnene skal gå i en skole som rummer en del flere børn, så det er vigtigt at kunne hente hjælp eller hjælpe sin ven, hvis der skulle opstå konflikter børn og børn imellem.


Dagens aktiviteter i børnehaven

I børnehaven vi opdelt i små børnegrupper efter alder. Vi har opdelt børnene i tre grupper. Marie hønerne, Humlebierne og Bamserne. Når vi om formiddagen er opdelt i små grupper har vi aktiviteter som rytmik, treværksted, fordybelse i naturen, skovture, kreativt værksted.

Vi har fast skovdag om tirsdagen, her er alle børn i skoven og lave bål, og vi tager madpakker med.

Om eftermiddagen er vi udenfor i haven og lege og vi spiser gerne frugt og boller udenfor.

Når vejret tillader det spiser vi også frokost udenfor i haven.

 


Musikken og rytmikken fylder rigtig meget i vores lille hus. Hverdag har vi samling kl. 09.00 og her synger vi dagens sange. Vi har et klaver på stuen som hverdag bliver brugt flittigt af vores dygtige komponist Irene. Irene spiller på klaveret men hun er den voksne som lære os børn at spille på klaveret.

Børnehave


Hits: 113

Hits: 163