Rytmik

RytmikBørnehus med fokus på musik og kreativitet

I vores pædagogik bruger vi alle sanserne, den kreative side hos barnet udvikles og vi har ofte projekter med kunst og musik.

Når vi har rytmik er børnene med til at vælge sig et instrument og have fornøjelsen af at spille på livet løs. Det udvikler børnenes  nysgerrighed  til musikken.

Børnene ser og oplever mange forskellige instrumenter i huset. Vi har tre meget dygtige mennesker som kan spille på forskellige instrumenter. børnene oplever voksne spille på ukulele, mundharmonika, Guitar, klaver mm.

 


RytmikMusik & Rytmik i kvistgård børnehus

I vores børnehus lyder der hverdag guitarspil, idet vores dygtige musikpædagoger Irene og Christian ynder at spille og synge hverdag.

De lader aldrig en chance gå forbi til at gribe deres guitar, for at spille og synge med alle børn og voksne i hele huset, og ude rundt på legepladsen.

 

 

 


Natur fylder rigtig meget i huset

Vi er et børnehus der bruger naturens skønne materialer og tager den med indenfor i huset. Vi gå tit på oplevelse i naturen enten ude i vores have eller i skoven som vi har i baghaven.

Alle børn lige meget alder kommer på opdagelse i naturen. Vi har en stor have som vi er ude i næsten hverdag. Her oplever kommer børnenes sanser på arbejde når de lugter til blomsterne eller puster til mælkebøtterne.

 

Hits: 13