Traditioner

Højtider og traditioner


Vi vil i det kommende år lægge stor vægt på fælles arrangementer vedr. årstider, for at få implementeret traditioner i Kvistgård private børnehus, samt at medinddrage forældrene i børnehusets liv.


Bedsteforældrenes dag

Vi inviterer bedste forældrene en gang om året. Vi synes det er vigtigt at de ved, hvor deres børnebørn går, og hvad de laver når de er i børnehuset.


Sommerfest

Har vi én gang om året for børn, forældre og personale. Det er personalet, der arrangerer festen med hjælp fra forældre. Det er en sjov og hyggelig dag med fælles spisning af medbragt mad og fælles oprydning.


Naturens Dag

Naturens Dag er Danmarks Naturfredningsforenings og Friluftsrådets mærkedag for naturoplevelser. Formålet er at åbne naturen for børn og voksne. Hvert år har et tema – i 2015 var det “Naturen hvor du bor”. Temaet for 2016 bliver: “Natur uden alder”.

Traditioner


Allehelgens dag

Allehelgens dag er en dag, hvor børnene har mulighed for at komme udklædte. Vi laver græskar hoveder, samt laver kage fra denne. Vi laver alle en lille lygte, der kan lyse i mørket. Vi afslutter dagen, hvor forældrene er velkommen til at se lygterne lyse, vi byder på kaffe og kage.

 


Fastelavn

Fastelavnsfesten holder vi fredag før fastelavnsdag. Vi kommer udklædt hjemmefra, alle børn og voksne mødes i fællesrummet, hvor vi viser hinanden vores kostumer. Vi synger fastelavns sange, der er tøndeslagning, her skal katte kongen og dronningen findes. Bagefter har vi forskellige lege.

Traditioner
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Juletraditioner

I november måned starter vi op med at lave julegaver. Vi ynder julens traditioner og prioritere den meget høj. Hele december hygger vi hver morgen med lys, og synger julesange. Hver gruppe har en julefrokost, vi henter juletræ, som vi fælles pynter med børnenes hjemmelavede julepynt. Vi har juleafslutning med Lucia optog fra børnehave børnene med julemand og dansen om juletræet.

Traditioner

Hits: 27